ریکاوری تعمیر هارد ADATA

تعمیر و ریکاوری هارد اکسترنال ADATA

یکی از هارد‌های زیبا و مقاوم در بازار حال حاضر ایران هارد اکسترنال adata است. برند ADATA فقط روی هارد دیسک‌های اکسترنال کار می‌کند. ADATA تولید کننده هارد دیسک نیست و فقط تولید کننده باکس‌های هارد‌های اکسترنال ۲٫۵ و ۳٫۵ اینچی است.  

باکس‌های با کیفیت، زیبا و آنتی شک از ویژگی‌های هارد اکسترنال ADATA است. ای دیتا  معمولا از هارد دیسک‌های seagate , Toshiba , Samsung استفاده می‌کند و در باکس‌های خود قرار می‌دهد.  نا گفته نماند هارد‌های ADATA دارای برد‌های تبدیل USB3 است که سرعت فوق العاده‌ای به شما می‌دهد. با این همه تعاریف این هارد دیسک‌ها هم به مشکلاتی برمی خوردند که در ذیل شرح خواهم داد.

معایب هارد دیسک‌های ADATA

توجه کنید که ما از هارد‌های سیگیت, توشیبا و سامسونگ صحبت کردیم. چرا که این برند های هارد دیسک داخل باکس ADATA هستند. این هارد دیسک‌ها هرکدام به مشکلات خاصی برمی‌خورند, تعمیر و بازیابی اطلاعات هر برند باهم تفاوت دارد و راه حل‌های منحصری دارند.

از مشکلات عمومی هارد دیسک‌های  سیگیت، توشیبا و سامسونگ  عدم شناسایی هارد دیسک است که مشکلاتی نظیر خرابی فریم ور, خرابی هد, سوختگی برد, نوسان برق باعث این مشکل می‌شود که آکادمی  هارد ایران با علم به ساختار هارد دیسک‌های فوق می‌تواند اطلاعات از دست رفته را ریکاوری هارد کند. همچنین ما می‌توانیم تعمیر هارد اکسترنال ADATA شما را با دقت و نهایت سرعت انجام دهیم.

 

بالا نیامدن هارد اکسترنال Adata

بالا نیامدن هارد اکسترنال ADATA چه دلایلی دارد؟

۱- شناسایی نشدن

شناسایی نشدن هارد اکسترنال ADATA  چندین دلیل میتواند داشته باشد:

  • خرابی در برد هارد و جک USB
  • افتادن و ضربه خوردن هارد اکسترنال ADATA
  • خرابی برد تبدیل هارد ADATA

۲- کندی شدید و سرعت کپی خیلی پایین

  • ضعف هد هارد دیسک
  • بدسکتور شدن هارد دیسک
  • خرابی فرمت یا همان فایل سیستم ذخیره کننده اطلاعات

۳- روشن نشدن و صدای غیر عادی هارد اکسترنال

دلیل روشن نشدن هارد دیسک میتواند برد تبدیل و برد هارد دیسک باشد که البته ضربه خوردن نیز میتواند دلیل دیگر این مشکل باشد.

صدای غیر عادی هارد دیسک اغلب به دلیل ضربه خوردن هارد ADATA که میتوانید در مقاله صدای غیر عادی هارد به مطالعه بیشتر بپردازید.

 

چگونه مشکل هارد اکسترنال ADATA خود را رفع کنید

۱- کابل هارد دیسک خود را چک کنید

کابل هارد اکسترنال

۲- با سیستم یا لپ تاپ دیگری تست کنید ممکن است مشکل از رایانه شما باشد.

۳. جک یو اس بی هارد اکسترنال ای دیتا را چک کنید. ممکن است جک یو اس بی در اثر اتصال نادرست یا تکان خوردن در زمان اتصال به مشکل خورده باشد.

۴- اگر همچنان مشکل تان حل نشده پیشنهاد میشود باکس را با دقت باز کنید و هارد دیسک داخل آن را مستقیما یا با برد تبدیل دیگری به سیستم وصل کنید.

برای اینکار میتوانید مستقیما با استفاده از کابل SATA و پاور کیس های خانگی هارد خود را متصل کنید. یا با برد تبدیل هارد اکسترنال به لپ تاپ وصل کنید.

امیداورم تا اینجا مشکلتان رفع شده باشد. اگر همچنان هارد دیسکتان شناسایی نمیشود پیشنهاد می شود حتما ویدئو زیر را ببینید ممکن است Letter درایو شما به درستی تنظیم نشده باشد.

با دیدن این ویدئو این مشکل را براحتی رفع کنید

هنگ کردن و کندی هارد اکسترنال ای دیتا

همانطور که گفته شد کند شدن هارد اکسترنال ای دیتا میتواند بخاطر داشتن بدسکتور هارد باشد. هارد دیسک با استفاده از میلیون ها سکتور اطلاعات را ذخیره میکند. اگر به هر دلیلی سکتور خراب شده باشد نقص در کارکرد هارد دیسک قابل مشاهده خواهد بود.

در بعضی از مواقع بدسکتور در هارد باعث عدم دسترسی به اطلاعات یا نشان ندادن اطلاعات می شود بدین معنا که هارد دیسک شما به محض اتصال به سیستم هنگ می کند یا اینکه در Device Maneger شناسایی می شود اما پارتیشن مورد نظر و درایو را در Disk Management نشان نمیدهد ، توجه کنید که تا پارتیشن در Disk Management نشان داده نشود شما دسترسی به اطلاعات نخواهید داشت

از بارز ترین نشانه های بدسکتور هارد میتوان به کندی یا زمانی که روی فولدر خاصی کلیک میکنیم هارد به شدت هنگ میکند برای تعمیر بدسکتور هارد ای دیتا میتوانید به ویدئو آموزشی رفع بدسکتور هارد مراجعه کنید. ما با استفاده از یک نرم افزار طریقه تعمیر بدسکتور هارد اکسترنال adata را توضیح داده ایم.

از دیگر دلایل میتواند مشکلات فریم وری یا ضعف هد هارد دیسک باشد که مراکز تخصصی و معتبر قادر به حل این مشکل خواهند بود.

تعمیر و ریکاوری هارد اکسترنال ADATA

در زمان ضربه خوردن هارد اکسترنال adata چه کاری باید انجام دهیم؟

هارد اکسترنال adata معروف به هاردی ضد ضربه است. اما با این وجود مشاهده میفرمایید که ضربه باعث خرابی هاردتان شده است. بله ممکن است چرا که باکس هارد ای دیتا نسبت به دیگر باکس های محافظ هارد نسبتا محکم تر و ضدضربه تر ساخته شده اما قطع به یقین نمیتواند ضد ضربه باشد.

۱- اولین کاری که نباید انجام دهید اتصال مکرر و طولانی هارد دیسک به سیستم است. این کار باعث خرابی بیشتر هارد میشود.

۲- به هیچ عنوان درپوش هارد را باز نکنید چرا که ممکن است اطلاعاتتان به کلی نابود شود.

۳- باید به متخصص ترین شرکت مراجعه کنید و خدمات دریافت کنید چرا که تخصص ناکافی شما را در دردسر بزرگی خواهد انداخت.

———————————————-

خلاصه‌ای از مشکلات هارد اکسترنال ADATA و خدمات ما ( به زبان ساده) :

تعمیر هارد اکسترنال ADATA در شناسایی نشدن و نشان ندادن اطلاعات

در برخی موارد به دلیل عدم شناسایی هارد، اطلاعات داخلی هارد به کاربر نشان داده نمی‌شود. برای حل این مشکل کافیست هارد خود را به آکادمی هارد ایران بسپارید.

ریکاوری هارد اکسترنال ADATA در ضربه خوردن هارد دیسک

در صورتی که هارد دیسک شما به هر دلیلی دچار مشکل شده باشد، آکادمی ایران توانایی رفع مشکلات هارد دیسک شما را دارد. نیازی به نگرانی از بابت از بین رفتن اطلاعات خود نیست.

بازیابی اطلاعات هارد اکسترنال ADATA در خرابی‌های فیزیکالی (Head Damege)

یکی از اصلی‌ترین دلایل از بین رفتن اطلاعات در هارد اکسترنال ADATA، وارد آمدن ضربات فیزیکی به هارد دیسک است. در صورتی که هارد دیسک شما دچار  مشکل شده است می‌توانید برای رفع مشکل، هارد دیسک خود را به آکادمی هارد ایران بسپارید.

ریکاوری هارد ADATA در کپی نشدن اطلاعات

از عمده دلایل رجوع کاربران به دفتر آکادمی هارد ایران، مشکل کپی نشدن اطلاعات است. در این چنین مواقعی لازم است که بدون انجام هیچ گونه عمل خاصی هارد را به مرکزی معتبر و قابل اطمینان برده و نسبت به تعمیر آن اقدام کنید.

ریکاوری هارد اکسترنال ADATA در نشان ندادن اطلاعات

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که اطلاعات داخل هارد قابل نمایش نباشد. در صورتی که هارد شما دچار این مشکل است، نیازی به نگرانی نیست. در کمترین زمان ریکاوری هارد شما انجام خواهد شد.

بازیابی اطلاعات هارد اکسترنال ای دیتا

جراحی هارد ADATA در  وجود صدای غیر عادی مانند تق تق کردن هارد‌

اگر از هارد خود صدای تق تق و غیر معمول می‌شنوید باید بدانید که احتمالا هارد شما نیاز به جراحی دارد. ما در آکادمی هارد ایران با برخورداری از پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها آماده خدمت رسانی به شما همراهان عزیز هستیم.

جمع بندی

ما در این مقاله سعی کردیم اطلاعات لازم و ضروری در رابطه با نحوه تعمیر و ریکاوری  هارد ای دیتا به شما همراهان عزیز ارائه دهیم.

آیا این نوشته را پسندیدید؟

امتیاز دهی !
[تعداد: ۱۲ میانگین: ۱.۷]

مهدی یوسفی

امیدوارم مطلب فوق برایتان مفید بوده باشد. لطفا نظر یا سئوال خود را ثپت کنید ما مشتاقانه پاسخگو خواهیم بود.

آموزش و مشکلات

تعمیر هارد ADATAریکاوری اطلاعات هارد ADATaریکاوری هارد ADATAنمایندگی تعمیر هارد ADATA

۱۰ دیدگاه

  • با سلام و عرض احترام.هارد من ADATA مدل HV620 1TB هستش و چند وقته که به کامپیوتر که وصلش میکنم صدای تق تق میده ولی به تلویزیون که وصلش میکنم این صدارو نمیده.ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • با سلام. صدای تق تق نشانگر خرابی فیزیکی هارد دیسک شماست ، میتوانید با سیستم یا لپ تاپ دیگری تست کنید اگر به نتیجه نرسید به هیچ عنوان مجددا به دستگاهی متصل نکنید چرا که باعث خرابی بیشتر هارد تان خواهد شد. بهتر است منتظر بمانید تا فعالیت شرکت مجددا از سر گرفته شود.

  • سلام. من هارد اکسترنال adata مدل hd710 دارم و به ۲قسمت پارتیشن بندی کردم
    اخرین بار هیچ مشکلی نداشت ولی الان ۲روزه به لپ تاپ متصل میکنم فقط بخش ۱ رو میاره و برای برای پارتیشن دوم میزنه Local Disck و شکل ایکون اون هم تغییر کرده وقتی روی اون کلیک میکنم میزنه برای استفاده باید فرمت شه.
    اطلاعات دارم روی هر دو پارتیشن
    چه کنم؟ نمیخوام فرمت کنم.
    ممنونم

  • با سلام و تشکر از مطلب مفیدتان، هارد دیسک من نمایش داده نمی شود از روش فیلم آموزشی شما وارد disk managment شدم روی هارد دیسک کلیک راست کردم ولی گزینه change drive letter and paths غیر فعال است مشکل رو چطور حل کنم لطفا راهنمایی کنید

    • با سلام. روی سیستم دیگری هم امتحان کنید ، ممکن است هاردتان یا فایل سیستم (فرمت) خراب شده اباشد در اینصورت قطعا این گزینه غیر فعال است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *